Deel jouw lievelingsposters voor de Antwerpse verkiezingen

De Anwerpse Piraten doen mee aan de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen voor het stadsdistrict en de provincie.  Een samenwerking wordt ook aangegaan met de andere pan-Europese partij Volt, die Europa wil heropbouwen en meedoet aan de lokale verkiezingen om dat van onderuit te doen.

De afplakborden in Antwerpen zijn verdwenen zoals dat bij de vorige verkiezingen en dus moeten we inventief zijn.  Om toch de nodige aandacht te trekken, maken we online posters.

De bedoeling is niet om die ene perfecte poster te hebben, maar om met veel verschillende de boodschap duidelijk te maken. Dat maakt het ook mogelijk om ze artistiek te inspireren.

Je kan een aantal posters die jou aanspreken samennemen en op die manier delen.  Zo willen wij je niet een bepaald standpunt opleggen, maar kan je duidelijk maken wat de Piratenpartij voor jou kan betekenen.

De posters doen vaak ook denken aan de memes die onmogelijk zouden kunnen worden met de recente gebeurtenissen in het Europees parlement.  Wij willen die natuurlijk beschermen en juist extra ondersteunen.

2 thoughts on “Deel jouw lievelingsposters voor de Antwerpse verkiezingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*