21 oktober 2016

Zich engageren

Help ons met de deelname aan de verkiezingen!

Vooraleer we een lijst mogen leggen moeten we ook handtekeningen verzamelen van mensen die aangeven dat ze ons wel een kans willen geven. Per provincie waar we opkomen hebben we er 500 nodig! Via ons formulier kan je aangeven dat je ons wil helpen.


Hou deze website in het oog of abonneer u op de nieuwsbrief

Wij zullen nieuwe interessante artikelen blijven posten op deze website. Aarzel dus niet om af e toe terug te komen op deze site. Ook de agenda wordt bijgewerkt.  Hier kan u zich inschrijven op de maandelijkse nieuwsbrief met de laatste informatie.


Word lid of doneer

Ons rekeningnummer: IBAN: BE90 5230 8062 2132 (BIC: TRIOBEBBXXX)

Als u lid wilt worden, moet het bedrag minimaal 1€ zijn en vermeldt u bij de betaling uw e-mailadres met ‘at’ in plaats van ‘@’ bv. daniel.smit at gmail.com
U moet binnen het afgelopen jaar lidgeld betaald hebben om stemrecht te hebben op de Algemene Vergadering.

Verwacht niet onmiddellijk een bevestiging met een lidmaatschapskaart,… in de komende dagen, maar geen nood. We houden de dingen in het oog en laten minstens iets weten over de volgende AV. Voor de duidelijkheid: informatie over donaties of lidmaatschappen zal nooit gepubliceerd of doorgegeven worden.


Liever In Real Life? Kom naar een pirate beer!

Kijk in de agenda om een pirate beer/drink/meeting te vinden of een ander open evenement bij u in de buurt. (of controleer de Facebook-pagina van uw crew)


Wil je een verschil maken en bijdragen en actief meehelpen?

Je kan meewerken in de piratelabs elke laatste zaterdag van de maand en je kan ook het onderstaande formulier invullen, zodat we kunnen bijhouden wie wat wilt doen. Op de wiki staat ook een Welcome Guide en de verschillende squads waaraan kan deelgenomen worden.