21 oktober 2016

Doe mee!

Discussieer mee online

Als piraten geloven we dat iedereen hun inbreng moet kunnen doen. We geloven ook in transparantie. Wees dan ook welgekomen op de verschillende plaatsen waar we online discussieren:


Liever In Real Life? Kom naar een pirate drink!

Kijk in de agenda om een pirate drink/meeting te vinden of een ander open evenement bij u in de buurt (of controleer de Facebook-pagina van uw crew). Je kan ook meewerken in de piratelabs elke laatste zaterdag van de maand. Het kan ook steeds interessant zijn om even onze Welcome Guide te lezen.


Hou deze website in het oog of abonneer u op de nieuwsbrief

Wij zullen nieuwe interessante artikelen blijven posten op deze website. Aarzel dus niet om af e toe terug te komen op deze site. Ook de agenda wordt bijgewerkt.  Hier kan u zich inschrijven op de maandelijkse nieuwsbrief met de laatste informatie.


Word lid of doneer

Ons rekeningnummer: IBAN: BE90 5230 8062 2132 (BIC: TRIOBEBBXXX)

Als u lid wilt worden, moet het bedrag minimaal 1€ zijn en vermeldt u bij de betaling uw e-mailadres met ‘at’ in plaats van ‘@’ bv. citizen4 at protonmail.com
U moet binnen het afgelopen jaar lidgeld betaald hebben om stemrecht te hebben op de Algemene Vergadering.

Verwacht geen bevestiging met een lidmaatschapskaart. Lidmaatschap is buiten stemrecht op de GA’s ook niet meer dan een formaliteit gezien meetings, labs en drinks steeds open zijn. Veel belangerijker dan ‘officieel’ lidmaatschap is of je actief bent en het vertrouwen dat je van je mede-piraten krijgt. Lidmaatschap word wel door de finance-sqaud in het oog gehouden en we laten minstens iets weten over de volgende AV. Meer info vind je op onze finance-wiki.


Nog vragen of opmerkingen? Contacteer ons!

Je kan het onderstaande formulier invullen om ons te contacteren. Wij zorgen dan wel dat je vraag/opmerking bij de correcte perso(o)n(en) terecht komt.